Sėkmingai įgyvendinamas Sporto rėmimo fondo projektas Šiaulių „Saulėtekio” gimnazijoje

Sėkmingai įgyvendinamas Sporto rėmimo fondo projektas Šiaulių „Saulėtekio” gimnazijoje
Prabėgus pusmečiui po projekto pradžios galime pasidžiaugti, kad įveikti jau keli labai svarbūs etapai projekto įgyvendinime. Centrinei viešųjų pirkimų agentūrai jau pristatėme parengtą Stadiono ir sporto aikštynų techninį projektą. Džiugu, kad techninį projektą rengusi įmonė TS Projects, darbus atliko laiku ir galime pagal planą tęsti numatytas veiklas. Po specialistų ekspertizės techniniam planui dabar laukiame pastebėjimų iš CVPA ir skelbsime rangos darbų pirkimą. Tikimės, kad jau šių metų antroje pusėje sulauksime darbų mūsų aikštynuose. Šio projekto pabaigos labai laukia visi, tiek švietimo įstaigų bendruomenės, tiek regbio mėgėjai ir profesionalai ir žinoma mikrorajono gyventojai.
Pagal parengtą techninį projektą vietoje dabar esančio seno mokyklinio stadiono atsiras naujas ir visus standartus atitinkantis regbio stadionas su bėgimo taku, šalia bus įrengtos žiūrovų tribūnos. Taip pat puikuosis dvi naujos paplūdimio tinklinio aikštelės ir krepšinio aikštė. Tikimės, kad populiari bus ir erdvė su lauko treniruokliais. Aikštynai bus apšviesti ir atviri visiems bendruomenės nariams.
Šis projektas yra finansuojamas iš Sporto rėmimo fondo, dalinai prie projekto prisideda Šiaulių miesto savivaldybė ir regbio klubas „Baltrex“.
Projekto partneriai regbio klubas „Baltrex“, Šiaulių lopšelis-darželis „Bitė”, Lieporių bendruomenės centras, Šiaulių specialiojo ugdymo centras.

Taip pat skaitykite

REGBIO RUNGTYNIŲ APŽVALGOS IR PRANEŠIMAI

Ant smėlio visi lygūs – paplūdimio regbio čempionai paaiškės po paskutinio turo

Lietuvos paplūdimio regbio čempionato antrą turą laimėjus „Baltrex-Šiauliai“ komandai, bendroje įskaitoje tai leido jiems pakilti į antrą vietą. Pirmame ture „Baltrex“ regbininkai buvo treti. Nuo pirmaujančios komandos atsilikdami vos dviem taškais, visas viltis pakovoti dėl čempionų vardo „Baltrex-Šiauliai“ komanda atideda trečiam turui. Užduotis paprasta, laimi trečią turą – tampi Lietuvos paplūdimio regbio čempionu. „Baltrex-Dubleriai“ po truputį busdami iš žiemos miego taip pat subūrė pajudėti norinčius regbininkus ir kaunasi čempionate. Tiesa – tikslai ir siekiai šiek tiek kitokie nei pagrindinės komandos.

Skaityti daugiau
Meniu